• Çalışma Saatleri

    Çalışma SaatleriX
    Pazartesi07:00 AM - 10:00 PM
    Salı07:00 AM - 10:00 PM
    Çarşamba07:00 AM - 10:00 PM
    Perşembe07:00 AM - 10:00 PM
    Cuma07:00 AM - 10:00 PM
    Cumartesi08:00 AM - 08:00 PM
    Pazar08:00 AM - 08:00 PM

  • +90 212 363 04 80
  • İletişim

    Bize UlaşınX

    ADRESIstanbul Cad. Selanik Blv. No:19 Kemerburgaz Istanbul / Turkey

    Kroki için Tıklayınız...

    BİZE YAZIN

    Mesajınız gönderiliyor. Lütfen bekleyin ...

    Mesajınız tarafımıza iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

    Mesajınızı gönderirken bir sorun oluştu. Lütfen tekrar deneyiniz.

    Lütfen işaretli alanları doldurunuz.

facebook twitter instagram

BLOG

Hintli Bio Enerji uzmanı Jaspal Singh sizin için V3 Fitness’da.

v3fitness | Haberler | Tarih Ekim 21, 2016

Jaspal Singh

Hintli Bio-Enerji Healer Jaspal Singh, İstanbul merkezli Ruhsaar Özel Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi’nin kurucusudur.  Alternatif tıpta uluslararası kabul görmüş, iyileştirici bir tedavi olan refleksoloji alanında kendini işine adamış, nitelikli bir terapisttir.  Amacı, ihtiyacı olan insanlara ulaşmak, onlara yardım etmek ve elinden geldiğince elleriyle şifa vermektir.  Bu alandaki çalışma ve deneyimi 18 yılı bulan Jaspal, All India Association of  Acupressure Reflexology daimi üyeliğinin yanısıra, Güney Afrika’daki Uluslararası Refleksoloji Konseyi, Yeni Delhi’deki Uluslararası Reiki Şifa Derneği ve Pranic Şifa Derneği’nin de üyesidir.

Zihin-beden iyileştirme sistemine inanan Jaspal, işiyle ilgili Asya ve Avrupa’ya çeşitli ziyaretler yapmış, işine tutkuyla bağlı bir terapisttir.

Daha önce, Taksim’deki The Marmara Hotel’de, Saskinbakkaldaki Spa Ceylon’da, Taksim’deki Bilgi Paylaşım Merkezi’de, Akatlar‘daki İnsanaguven Akademi, Izmir’deki Swissôtel Buyuk Efes’nın Purovel Spa‘da, Fulya’daki Cosmed Estetik Güzellik Merkezi‘de, Hotel Les Ottomans’da, Nişantaşı’daki The Sofa Hotel‘de, Metrocity’deki Cityzen Spa’da, The Sesame Spa’nın Hotel Ramada Asia’daki yerlerinde, Astoria Towers’daki Anantra Spa’da, The LifeCo Well-being Detox Center’ın İstanbul ve Bodrum’daki yerlerinde misafir terapist olarak çalışmıştır. Bunların dışında, Bhutan Paro’da Hotel Zhiwa Ling’deki Menla Spa’da, dünyanın gidilecek spa’lar listesinde 1. olan ve Hindistan’da 2005, 2006 ve 2007 yıllarında Conde Nast Traveller ödüllerini kazanan Ananda in Himalayas Spa’da, Kamboçya’daki Gingkgo Spa’da öğretici ve danışman olarak, Tayland’daki Siam Spa’da da misafir terapist olarak çalışmıştır.

Sunulan tüm tedaviler, iyileştirici, sonuç odaklı, aynı  zamanda rahatlatıcı ve hafifleticidir.

  • Tedavi Edici Ayak Refleksolojisi : Ayaktaki refleks noktalarına çalışma sistemi olan Refleksoloji, uluslararası  alternatif tıpta iyileştirici ve önleyici bir sağlık aracı gibi etki eden, iyileştirici bir uygulama olarak kabul edilmiştir. Refleksoloji , derin rahatlama sağlayarak stresin etkilerini azaltır, kan dolaşımını harekete geçirir, sinirlere rahat bir akış yolu yaratır.  Fiziksel sorunların da üstesinden gelen iyi bir terapidir.  60dak., 90 dak.

 

  • İyileştirici ve Yumuşak Enerji Dengeleyici Terapi : Yıllar içinde kazanılan engin tecrübesi sayesinde, Jaspal, vücudumuzun duygusal ve psikolojik bütün sıkınları depoladığına, bunların da her türlü hastalığa yol açtığına inanıyor. Ellerindeki şifa gücü ve kendine has özel bir terapi ile vücudumuzdaki sorunları gidermeye çalışıyor. Bu özel terapi, stresli ve tıkanmış noktaları açan derin doku terapisi, akabinde Reiki ile tüm vücuda enerji vererek sinir sistemini tedavi etmek ve iyileştirmek olan iki sistemin kombinasyonudur. Reiki sıcaklığının güzel bir karışımı sayesinde, kendinizi iyi, rahatlamış ve gerçek  anlamda gençleşmiş hissedeceksiniz.  60dak. , 90 dak.

 

  • Gençleştirici Hint Baş ve Boyun Terapi : Gerginliği uzaklaştıran besleyici Baş ve Boyun Terapisi, göz yorgunluğunu,  baş ağrısını ve uyku bozukluklarını giderir. Sakinleştirici ve rahatlatıcıdır. Reikinin sakinleştirici şifa gücü sayesinde, sizi enerjik ve yeniden canlanmış kılar.  30 dak.
COPYRIGHT ©V3 FITNESS 2022. ALL RIGHTS RESERVED.
DESIGNED BY smartnet